วันพุธที่ 14 กันยายน พ.ศ. 2554

[Fanacc] 101031 YongSeo at Inkigayo


Trans by jajay @ soompi 
 
Credits to Baidu goguma forum
1. Before the SNSD interview started, Yoona was standing between Hyun and Yong, but later the standing arrangement changed and became the way it was (H and Y standing together). It was mentioned that Hyun just naturally went to stand beside Yong without anyone telling her to do so!

2. In between takes when the cameras were not on them, our couple were whispering into each other's ear from time to time, and Hyun was busy teaching Yong the arrow-shooting dancesteps! Cute!

3. After the interview before SNSD left the stage, Yong gave Hyun a pat on her shoulder! 

4. During SNSD's Hoot performance, Yong was watching the performance seriously from below the stage and singing along the entire song! When he had to go back up the stage to get ready to MC, he mimicked his buin's catwalk steps as he walked up the stairs of the stage! hahaha!
 
แปลไทย
 
1. ก่อนที่โซนยอชิแดจะเริ่มแนะนำตัว ยุนอายืนอยู่ระหว่างซอฮยอนและยงฮวา แต่หลังจากนั้นลำดับการยืนได้เปลี่ยนไปและกลายเป็นอย่างที่เห็น (ซอฮยอนและยงฮวายืนอยู่ด้วยกัน) พูดกันว่าซอฮยอนแค่ยืนข้างๆ ยงฮว่าอย่างเป็นธรรมชาติโดยไม่ต้องมีใครบอกให้ทำ
 
2. ในระหว่างเทคตอนที่กล้องไม่ได้ถ่ายพวกเขา คู่ของเรา(ยงซอ)นั้นได้กระซิบที่หูของกันและกันบางครั้งคราว และซอฮยอนยังยุ่งกับการสอนยงฮวาให้เต้นท่า "ยิงธนู"! น่ารัก! (T/N : น่ารักด้วย คิคิ)
 
3. หลังจากแนะนำตัวก่อนที่โซนยอชิแดจะออกไปจากเวที ยงฮวาได้ตบไหล่ซอฮยอนเบาๆ ! (T/N : ให้กำลังใจ คุณภรรยาด้วย)
 
4. ในระหว่างที่โซนยอชิแดแสดงเพลง "Hoot" อยู่นั้น ยงฮวานั้นดูการแสดงอย่างจริงจังจากด้านล่างของเวทีและร้องตามไปทั้งเพลง และเมื่อยงฮวาต้องกลับไปยังเวทีเพื่อเตรียมสำหรับ MC เขาได้ล้อเลียนท่าทาง  catwalk steps ของภรรยาของเขา ตอนที่เขาเดินขึ้นบรรไดเพื่อไปยังเวที ฮาฮาฮา

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น